Contact

Locatie Borne
   Gezondheidscentrum ‘t Dijkhuis
   ‘t Dijkhuis 23
   7622 CM Borne
   Tel: 074 266 0355
bekijk in Google Maps

Contact

De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 09:00 u. tot en met 17:00 u. Je kunt de praktijk op bovenstaande nummers bereiken op maandag tot en met donderdag. Als wij niet opnemen kun je het antwoordapparaat inspreken, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Als je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen kun je het antwoordapparaat inspreken, ook na werktijden en in het weekend.

Je kunt ook een e-mail sturen. Houd er wel rekening mee, dat dit geen ‘veilig’ email-adres is en dat je geen persoonlijke informatie meestuurt. Wij antwoorden altijd met een mail die verstuurd wordt via ZIVVER, dat is wel een veilig email-contact. Hiermee kun je wel persoonlijke informatie veilig meezenden. Dat doe je door in het ZIVVER portaal de mail die wij sturen te beantwoorden.

Crisis

Mochten er zich dringende situaties voordoen, die je als acuut of levensbedreigend ervaart, en je kunt de praktijk niet bereiken, dan kun je het beste contact opnemen met de huisarts of de huisartsenpost voor ondersteuning en overleg.